If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ВО ТЕК ГРАДЕЖНИ РАБОТИ НА УЛИЦА ШАИН МААЛЕ
11114
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11114,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ВО ТЕК ГРАДЕЖНИ РАБОТИ НА УЛИЦА ШАИН МААЛЕ

Дата

November 10, 2015

Категорија

Тековни Проекти

Деновиве изведувачот „Бино Дооел“ ги отпочнува градежните работи на улицата Шаин Маале во Радовиш, предвидена е рехабилитација на улицата во вкупна вредност од 2.596.540,00 денари.

 

 

Градежните работи предвидуваат чистење на улицата, како и целосно чистење на атмосферската канализација која е целосно запушена и загадена, како и поставување на нова на одредени делови од улицата, која беше во многу лоша состојба, а кон тоа допринесуваа и атмосферските води.

 

 

Планирано е по чистењето на улицата истата да биде тапмонирана и асфалтирана во должина од 360 метри.