If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Втора работилница за развивање методологија за распределба на средства од буџетот на општина Радовиш за поддршка на здруженија
13712
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13712,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Втора работилница за развивање методологија за распределба на средства од буџетот на општина Радовиш за поддршка на здруженија

Дата

February 12, 2018

Категорија

Вести

 Втора  работилница за развивање методологија за распределба на средства од буџетот на општина Радовиш за поддршка на здруженија

  

Дневен ред

 (Вторник, 13.02.2018, ресторан „Шампион„ Радовиш)

 

 12:00 – 12:15         Заклучоци од прва работилница

 12:15 – 13:00         Развивање на генералната рамка на методологијата (3 дел)

  • Постапка при одлучување за финасирање на предлог проектите: развивање на критериуми со систем на бодување

13:00 – 13:30         Кафе пауза

13:30 – 14:30        Развивање на генералната рамка на методологијата (4 дел)

  • Развивање на унифициран формат за аплицирање
  • Развивање на унифициран формат за известување

14:30 – 15:00        Заклучоци

 

                                Фасилитатор:Борис Шарковски, ФРЛЗ Штип