If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГО ПОСЕТИЈА СВОИТЕ ПОРАНЕШНИТЕ УЧЕНИЦИ
7709
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7709,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГО ПОСЕТИЈА СВОИТЕ ПОРАНЕШНИТЕ УЧЕНИЦИ

Категорија

Вести

Денес кај Градоначалникот Сашко Николов беа во посета неговите поранешни ученици од ООУ “Кирил и Методиј” од Ораовица. Учениците и Градоначалникот -својот поранешен наставник поразговараа околу звршувањето на учебната година и успехот кои го постигнале, а исто така и за понатамошните планови после завршувањето на основното образование.

 
Градоначалникот на учениците кои го завршија основното образование како и на оние кои завршија петто одделение им посака многу здравје, послушност и успех во понатамошното школување.