If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПУСТЕЦ – ЕДМОНД ТЕМЕЛКО ВО ПОСЕТА НА РАДОВИШ
7610
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7610,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПУСТЕЦ – ЕДМОНД ТЕМЕЛКО ВО ПОСЕТА НА РАДОВИШ

Категорија

Вести

Радовиш го посети градоначалникот на македонската општина Пустец во Албанија Едмонд Темелко, каде што оствари средба со Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов.

 
На оваа средба двајцата градоначалници ја искажаа можноста за поголема соработка меѓу двете општини, а градоначалникот Едмонд Темелко изрази желба дека во наредниот период и Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов ќе ја посети општина Пустец.
Во рамките на посетата Градоначалникот Едмонд Темелко заедно со Градоначалникот Сашко Николов го посетија Храмот Св. Троица, а беа и на кратка прошетка низ Радовиш.

 
Инаку оваа посета во Македонија на Градоначалникот Едмонд Темелко е заедничка заедно со група од триесетина македонски дечиња со нивните професори кои престојуваат овој викенд и ги посетуваат културно-историските споменици, а од страна на Градоначалникот Сашко Николов тие добија скромни подароци.