If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НИКОЛОВ НА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ ОД ЈАРГУЛИЦА
9300
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9300,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НИКОЛОВ НА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ ОД ЈАРГУЛИЦА

Дата

October 21, 2014

Категорија

Вести

Продолжува агендата на Градоначалникот на општина Радовиш за посета по населените места и средби со граѓаните . Во рамките на оваа агенда Градоначалникот Николов вчера го посети населеното место Јаргулица.

 

На средбата со жителите на Јаргулица се разговараше за проблемите со кои се соочуваат овие граѓани, а се отоворија и други теми за разговор и дебатирање.

 

Од страна на Градоначалникот Сашко Николов жителите на Јаргулица беа запознаени за инфраструктурните зафати и проекти кои се предвидени и ќе се реализираат во оваа населено место.

 

Во склоп на оваа средба Градоначалникот Сашко Николов на возобновената фудбалска екипа ФК 11 Октомври, која оваа година започна да се натпреварува во општинската фудбалска лига им донираше комплетна спортска опрема.