If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРИЖАТА ЗА НАЈМАЛИТЕ ВРВЕН ПРИОРИТЕТ ЗА ОПШТИНА РАДОВИШ
9052
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9052,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРИЖАТА ЗА НАЈМАЛИТЕ ВРВЕН ПРИОРИТЕТ ЗА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

September 03, 2014

Категорија

Вести

Грижата за најмалите е еден од главните приоритети на градоначалникот на општина Радовиш г-дин Сашко Николов  па не случајно во неговиот мандат од буџетот на општина Радовиш постојано се оддвојуваат значителни суми за поправка, реконструкција реновирање и усовременување на градинките во општината.

 

Денешниот ден градоначалникот Николов го искористи за посета и контрола на детските градинки во Радовиш истовремено  користејки ја приликата и за дружење со најмалите. При посетата Градоначалникот изрази задоволство од сето она што директорката г-ѓа Љупка Тренчева го име превземено за подобрување на условите во сите три згради на Детска градинка Ацо Караманов.

 

Најмалите наши сограѓани пријатно го изненадија градоначалникот приредувајки му мало изненадување и му поклонија  лично изработена честитка  како благодарност за неговата посветеност за подобрување на стандардот на градинките.

 

Од своја страна градоначалникот Николов изрази голема благодарност ветувајки нови инвестиции во детските установи.