If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДЕЧИЊАТА ОД ЈОУДГ “АЦО КАРАМАНОВ“ ДОБИЈА НОВО ДЕТСКО РЕКРЕАТИВНО КАТЧЕ
9200
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9200,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДЕЧИЊАТА ОД ЈОУДГ “АЦО КАРАМАНОВ“ ДОБИЈА НОВО ДЕТСКО РЕКРЕАТИВНО КАТЧЕ

Дата

October 01, 2014

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Денес со пригодна свеченост во ЈОУДГ  “Ацо Караманов” во Радовиш беше одбележан почетокот на одбележувањето на “Неделата на детето”. А на задоволство на најмалите беше пуштено во употреба новото “Детско рекреативно катче“ кој е во склоп на оваа градинка.

 

Дечињата од ЈОУДГ “Ацо Караманов“ – Управна зграда како и од објектот Цветови со свечена програма и приредба се претставија пред присутните гости и Градоначалникот на општина Радовиш г-дин Сашко Николов, по што беше пуштено во употреба оваа ново “Детско рекреативно катче“.

 

Од име на дечињата и вработените Директорката г-ѓа Љупка Тренчева  се заблагодари на Советот на општина Радовиш и Градоначалникот г-дин Сашко Николов  кој што ја овозможија изградбата на оваа детско рекреативно катче.

 

За реализација на овој Проект од општинскиот буџет беа издвоени 1 мил. денари.