If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДОБИЕНА ГРАДЕЖНА ДОЗВОЛА ЗА ИЗГРАДБА НА ПАТОТ КОН РУДНИКОТ „БОРОВ ДОЛ“
14365
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14365,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДОБИЕНА ГРАДЕЖНА ДОЗВОЛА ЗА ИЗГРАДБА НА ПАТОТ КОН РУДНИКОТ „БОРОВ ДОЛ“

Категорија

Вести

ДОБИЕНА ГРАДЕЖНА ДОЗВОЛА ЗА ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛЕН И ПРИСТАПЕН ПАТ КОН НОВИОТ РУДНИК „БОРОВ ДОЛ“

 

Градоначалникот Герасим Конзулов во присуство на Раководителот на секторот за урбанизам Кирчо Сусинов вчера ја додели градежната дозвола на Директорот на Рудникот Бучим Николајчо Николов.

 

Со добивањето на оваа градежна дозвола инвеститорот може да започне со изградбата на локалниот и пристапен пат кон новиот рудник „Боров дол“