If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДОНАЦИЈА НА КНИГИ ЗА БИБЛОТЕКАТА ВО ООУ „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ОД ИЊЕВО
9572
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9572,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДОНАЦИЈА НА КНИГИ ЗА БИБЛОТЕКАТА ВО ООУ „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ОД ИЊЕВО

Дата

December 01, 2014

Категорија

Вести

Денес во ООУ „Орце Николов“ во Ињево од страна на Градоначалникот на општина Радовиш беа донирани книги со која ќе биде збогатена библиотеката на оваа училиште.

 

Благодарение на соработката која во континуитет ја имаме со „Сојузот за грижи и воспитување на децата“ од Скопје, денес дониравме 125 книги на Библотеката во ООУ „Орце Николов“ во Ињево. Оваа донација се состои од различна литература, стручна литература и лектирни изданија кои ќе бидат во корист за подобро одвивање на воспитно образовниот процес на учениците од оваа училиште – истакна Градоначалникот Николов.

 

Голема благодарност до Градоначалникот Сашко Николов и „Сојузот за грижи и воспитување на децата“ што со оваа пријатно изненадување и нашето училиште го збогати книжевниот фонд. Оваа донација ќе биде од голема полза за учениците и сите вљубеници во книгата, кои ќе имаат можност да прочитат и дел од најновите изданија од светската литература – истакна Мите Јованов Директор на ООУ „Орце Николов“ од Ињево.