If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДОНИРАНО ПРОТИВПОЖАРНО ВОЗИЛО ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ТППЕ РАДОВИШ
12884
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12884,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДОНИРАНО ПРОТИВПОЖАРНО ВОЗИЛО ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ТППЕ РАДОВИШ

Дата

September 19, 2017

Категорија

Вести

Ова противпожарно возило е донација од Шведска. Истото е опремено со се неопходно за ваков тип возила и има агрегат кој произведува 220 волти струја, како и витло за извлекување пумпа за влечење на вода и е наменет за различни ситуации како за технички интервенции така и за гасење на пожар истотака и за реагирање во случај на поплави и интервенции во зимски услови.