If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „НЕ БИДИ ГУБРЕ„
15966
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15966,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „НЕ БИДИ ГУБРЕ„

Дата

April 25, 2019

Категорија

Вести

Младинци и граѓани од с. Ињево под мотото „Не биди губре„ денес ја реализираа еколошката акција во рамките на граѓанската акција со цел подигнување на еколошката свест помеѓу граѓаните. Младите екологисти од с. Ињево помеѓу кои имаше и млади иселеници од Ињево во западните земји, но и младинци од с. Ињево своијата акција ја реализираа со поддршка на ЈП Плаваја и Противгпожарната единица во Радовиш.

 

Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов ја посети акцијата и им даде поддршка на овие млади луѓе со желба нивниот пример да го следат и младите во градот и низ целата општина Радовиш.