If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАВРШЕНИ ПЕТ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ: ИНВЕСТИРАНИ ПРЕКУ 37 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПАТ И УЛИЦИ
17025
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17025,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАВРШЕНИ ПЕТ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ: ИНВЕСТИРАНИ ПРЕКУ 37 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПАТ И УЛИЦИ

Дата

November 12, 2019

Категорија

Вести

Во месец октомври и почетокот на ноември се реализирани пет инфраструктурни проекти во Општина Радовиш. Вкупна инвестиција изнесува повеќе од 37 милиони денари.

 

Станува збор за изградба на нова делница на патот кон селото Смиљанци во должина од 2.7 км и бекатнски улици во селата Калаузлија, Тополница и Аликоч.
Во селото Ораовица се изгради отворен канал, изградба и асфалтирање со атмосферска канализација на улиците бр. 6 и 7.

 

Со ваквите инвестиции се подобрува животот на граѓаните и се создаваат на услови за рамномерен развој на општината.