If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАВРШИ ИЗГРАДБАТА НА ПЕТТЕ УЛИЦИ ВО ОРАОВИЦА
10950
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10950,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАВРШИ ИЗГРАДБАТА НА ПЕТТЕ УЛИЦИ ВО ОРАОВИЦА

Дата

September 28, 2015

Категорија

Вести

Инвестицијата за изградба е целосно од буџетот на општина Радовиш, а се работи за поплочени со бекатон 2900 м2 што опфаќа мрежа од 5 улици во населеното место Ораовица, како дел од градежните работи поставени се и 1360 (м1) ивичњаци и 730 (м1) риголи, должина од 800 метри.

 

Се работи за речиси завршен проект, а со најавата и за другите проекти кои кон крајот и во текот на идната година ќе се реализираат ова населено место ќе заличи на вистински уредена средина како важен дел од нашата општина.