If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАВРШИ САНИРАЊЕТО НА ШТЕТИТЕ НА УЛИЦИТЕ ВО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА
16138
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16138,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАВРШИ САНИРАЊЕТО НА ШТЕТИТЕ НА УЛИЦИТЕ ВО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА

Дата

June 05, 2019

Категорија

Вести

Невремето што ја зафати општина Радовиш во втората половина на месец мај, предизвика оштетување на дел од уличната мрежа во населените места: Воиславци, Сулдурци и Калуѓерица.

Општина Радовиш, согласно своите овластувања спроведе оперативни активности за санација на штети,во урбаната средина и дел од полските патишта.

Паралелно со изведувањето на градежни работи, врз основа на поднесени пријави за претрпени штети, теренски активности спроведе и Комисијата за елементарни непогоди за Општина Радовиш.