If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАПОЧНА ИСПЛАТАТА НА СРЕДСТВАTA ЗА ПРЕТРПЕНИТЕ ШТЕТИ ОД ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ НЕПОГОДИ
10031
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10031,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАПОЧНА ИСПЛАТАТА НА СРЕДСТВАTA ЗА ПРЕТРПЕНИТЕ ШТЕТИ ОД ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ НЕПОГОДИ

Дата

March 04, 2015

Категорија

Вести

Граѓаните на општина Радовиш во текот на овие денови ќе ги добијат средствата за претрпените штети кои се случија во изминатиот периот на територијата на општина Радовиш.
Средствата се одобрени за сите поднесени и одобрени елаборати од страна на оштетените граѓани во елементарните непогоди кои се случија на 24.06.2012 год. , 10.08.2012 год., и 25,26, 27.02.2013 год.

 
– Интервју со Градоначалникот Сашко Николов