If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТСКИ ТРУДОВИ ОД АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ
12905
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12905,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТСКИ ТРУДОВИ ОД АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ

Дата

September 30, 2017

Категорија

Вести

Почетокот на традицијата на одржувањето на манифестацијата „Самун ем татлија„ која градот Радовиш ја организира секоја година, се совпаѓа со почетокот на традицијата на одржување изложба на студентски трудови од предметот Моделарство кој според наставната програма на Архитектонскиот факултет, УКИМ – Скопје, се одржува секоја втора година.

 

На покана на Здружението на архитекти и градежници „Градикон„ од Радовиш, а под покровителство на Градоначалникот на општина Радовиш – господинот Сашко Николов, веќе трет пат по ред студентите автори на направените модели се гости на манифестацијата „Самун ем татлија„ со надеж дека оваа убава соработка ќе продолжи и понатака.

 

На Изложбата која се одржa во Градската библиотека „Браќа Миладиновци„ – Радовиш се претставени дваесеттина макети – реални модели на современи индивидуални станбени објекти на веќе реализирани проекти по избор на самите студенти.