If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИСЧИСТЕНА УШТЕ ЕДНА ДИВА ДЕПОНИЈА
15972
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15972,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИСЧИСТЕНА УШТЕ ЕДНА ДИВА ДЕПОНИЈА

Дата

May 03, 2019

Категорија

Вести

Во рамки на акцијата за почиста животна средина вработените во ЈП„Плаваја“ Радовиш исчистија уште една дива депонија.

 

Со спроведувањето на оваа акција се трудиме да ја подигнеме свеста кај сите жители на општина Радовиш дека со неодоговорно и несовесно однесување нанесуваме огромна штета на природата и околината.

 

ЧИСТАТА И ЗДРАВА ЖИВОТНА СРЕДИНА Е НАЈГОЛЕМА ИНВЕСТИЦИЈА ЗА ИДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ!