If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КИНОЛОШКИ ВИКЕНД: „ДРЖАВНА ИЗЛОЖБА ВО РАДОВИШ“
12928
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12928,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КИНОЛОШКИ ВИКЕНД: „ДРЖАВНА ИЗЛОЖБА ВО РАДОВИШ“

Дата

October 25, 2017

Категорија

Вести

Во деновите 28 и 29 октомври ќе се одржи Кинолошкиот викенд во Струмица и Радовиш, каде што во Струмица ќе биде одржана „Ревијална изложба“, додека во недела на 29.10. 2017 година во Радовиш ќе се одржи „Државна изложба“ на сите раси на кучиња. Локација во комплекс Шампион во Радовиш.