If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОСТАНОК СO ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ
11444
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11444,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОСТАНОК СO ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ

Вчера  во салата на Советот на општина Радовиш, беше одржан состанок со претставниците на Здруженијата на граѓани и невладини организации кои функционираат на територијата на општина Радовиш.

 

На состанокот присуствуваа повеќе од 30 претставници, кои изразувајќи ја благодарноста кон општина Радовиш и Градоначалникот Николов за досегашната подршка, посочија дека општината има успешна соработка со граѓанските организации и преку партнерство и дијалог се залага за нивна вклученост во локалните политики и стратегии и сите други активности од битен локален карактер.

 

Од страна на присутните службени лица од Општина Радовиш беа презентирани сите отворени меѓународни повици за финансирање на проекти од јавен интерес како и присутните беа информирани за престојниот Јавен повик за Здруженија на граѓани  кој ќе биде објавен од страна на ЕЛС општина Радовиш.

 

Дата

March 18, 2016

Категорија

Вести