If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА НАЈМЛАДИТЕ ПРОДОЛЖУВА….
13508
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13508,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА НАЈМЛАДИТЕ ПРОДОЛЖУВА….

Дата

December 28, 2017

Категорија

Вести

Денес на задоволство на дечињата нивните училишта беа посетени од Дедо Мраз каде што им подари слатки подароци. Оваа посета низ училиштата е во склоп на „Новогодишната програма“ која е во организација на Општина Радовиш и Центарот за култура „Ацо Караманов“.

 

НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Вторник 26.12.2017 год. – ОУ Центар за култура
19:00 час. Новогодишна програма на ООУ Крсте П.Мисирков со Дедо Мраз
Четврток 28.12.2017 год.
08:30 час. Посета на Дедо Мраз на OOУ Крсте П.Мирисков
09:30 час. Посета на Дедо Мраз на OOУ Никола Карев
10:30 час. Посета на Дедо Мраз на Дневен центар Порака
18:00 час. Новогодишна забава, маскенбал и музички настапи, СОУ Коста Сусинов
Петок 29.12.2017 год. – ОУ Центар за култура
09:00 час. Посета на Дедо Мраз на ЈОУДГ Ацо Караманов
09:30 час. Новогодишна програма на децата од ЈОУДГ Ацо Караманов
12:00 час. Пречек на Дедо Мраз на Плоштад Св.Спасо Радовишки 
Поставување на штанд за делење топли напитоци 
ОУ Центар за култура – 17:00 час., 18:30 час. и 20:00 час.
Новогодишни балетски настап на Балетско студио Газели со Дедо Мраз
Сабота 30.12.2017 год. 
11:00 час.- 14:30 час. Плоштад Св.Спасо Радовишки
Делење на топли напитоци
Музичка програма и делење на подароци на Дедо Мраз
Недела 31.12.2017 год.
12:00 час. Плоштад Св.Спасо Радовишки
Делење на топли напитоци
Музичка програма и делење на подароци на Дедо Мраз
15:00 час. Испраќање на Дедо Мраз