If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВО ВОЗИЛО ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ВО РАДОВИШ
10125
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10125,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВО ВОЗИЛО ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ВО РАДОВИШ

Дата

March 16, 2015

Категорија

Вести

Денес во ЈОУДГ,,Ацо Караманов,, Радовиш беше дадено во употреба новото возило за потребите на градинката. (дистрибуирање на храна по објектите, пунктовите на Народна кујна и други тековни потреби во установата).

 

Набавени се нови 350 столчиња во боја во сите (3) објекти, нови 90 масички во боја во сите објекти и униформа и обувки за сите вработени во установата.

 

Финансиските средства се обезбедени од економичното работење на самата установа.