If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОБРАЌАЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ НА АКАДЕМИЈАТА ПО ПОВОД „70 ГОДИНИ СЛОБОДЕН РАДОВИШ“
9410
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9410,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОБРАЌАЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ НА АКАДЕМИЈАТА ПО ПОВОД „70 ГОДИНИ СЛОБОДЕН РАДОВИШ“

Дата

November 06, 2014

Категорија

Вести

Во ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“ во Радовиш се продолжи со Програмата за прославата на празникот „6 ноември“ – денот на ослободувањето на Радовиш и „70 години слободен Радовиш“.

 

Најпрвин се одржа свечена седница на Советот на општина Радовиш, а веднаш потоа се продолжи со свечена Академија по повод 70 години слободен Радовиш каде што свое обраќање имаше Градоначалникот Сашко Николов, потоа се продолжи со доделувањето на 6 Ноемвриските плакети.