If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДБЕЛЕЖАН 9-ТИ ДЕКЕМВРИ: ДЕНОТ НА ПРЕВЕНЦИЈАТА
15397
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15397,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДБЕЛЕЖАН 9-ТИ ДЕКЕМВРИ: ДЕНОТ НА ПРЕВЕНЦИЈАТА

Дата

December 09, 2018

Категорија

Вести

По повод Денот на Превенцијата 9-ти Декември, Локалниот Совет за превенција при општина Радовиш одржа Свечена седница.

 

На свеченоста беа присутни претставници од ОБСЕ, Началникот на СВР-Струмица, Началникот на отсек за превенција, Командирот на ПС од ОН Радовиш, Градоначалникот Конзулов со општинска делегација, претставници на општинскиот Совет и други соработници на Локалниот Совет.

 

Во рамките на седницата беа доделени благодарници за сите соработници на Отсекот за превенција кои дале свој придонес во решавањето на локалните пробелми во текот на 2018 година.