If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 30.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
9716
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9716,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 30.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

December 22, 2014

Категорија

Вести

Денес во салата на Советот во општина Радовиш беше одржана 30. седница на Советот на општина Радовиш со која претседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.

 

На оваа седница се работеше со однапред утврден дневен ред од 26 точки, а исто така беа разгледани и усвоени извештаите  од работните тела на Советот, исто така беа разгледани и усвоени и голем број на предлог одлуки.

 

Оваа седница исто така беа поставувани прашања од страна на советниците на кој одговраше Градоначалнико Сашко Николов.