If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 36 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
16977
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16977,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 36 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

November 06, 2019

Категорија

Вести

Вчера беше одржана 36-та свечена седница на Советот на општина Радовиш, по повод „6-ти ноември“- јубилеј 75 години од ослободувањето на Радовиш.

На оваа свечена седница на Советот на општина Радовиш, на предлог на комисијата за награди и признанија беше донесена Одлука за доделување на овогодишните 6-то ноемвриски признанија и плакети. Свое обраќање имаше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев, Моника Ристеска претставник од советничката група, и дел од советниците во Советот на општина Радовиш.

 

На 36-та седница освен свечениот дел се донесоа три одлуки од работен карактер поврзани со реконструкцијата на јавното осветлување и мерки на енергетска ефикасност во системот на јавно осветлување во општина Радовиш.