If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 38 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
17282
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17282,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 38 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

January 31, 2020

Категорија

Вести, Совет

Советниците вчера ја одржаа својата 38 работна седница со дневен ред од 24 точки.

 

На седницата беа разгледани и усвоени предлог одлуките за изработка на техничка документација за неколку инфраструктурни објекти во градот и населените места, а исто така беа разгледани и усвоени предлог одлуките за избор на спортист и распределба на средства од буџетот на спортски клубови и здруженија за 2020 година.

 

Со седницата претседаваше Претседателот Коле Чаракчиев, а истата почна со советнички прашања до Градоначалникот Герасим Конзулов.