If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА XI-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
14299
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14299,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА XI-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

May 10, 2018

Категорија

Вести

Вчера Советот на општина Радовиш ја одржа својата 11-та Итна седница на која се разгледуваа 32 точки од дневниот ред.

 

На оваа седница се разгледуваа голем број на Предлог-одлуки и Извештаи за реализирани програми. Советниците на оваа седница исто така разгледаа и усвоија повеќе точки кои беа дополнети на Дневниот ред на иницијатива од Градоначалникот Герасим Конзулов.

 

Советот на општина Радовиш ја разгледуваше и Предлог-одлуката за партнерство и аплицирање на вториот повик за предлог проекти 2014-2020 година од ИПА програмата помеѓу Република Бугарија и Република Македонија.