If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОСТВАРЕНА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА АЛИКОЧ И КОЏАЛИЈА
10916
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10916,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОСТВАРЕНА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА АЛИКОЧ И КОЏАЛИЈА

Дата

September 24, 2015

Категорија

Вести

Во текот на вчерашниот ден Градоначалникот Сашко Николов оствари средба со жителите на населените места Аликоч и Коџалија, а во рамките на Агендата за посети и средби со жителите од урбаните и месните заедници во населените места во општина Радовиш.

 

Градоначалникот Сашко Николов заедно со Советникот од ТДП Енис Омеров и Директорот на ЈП Плаваја Драги Миленков направија обиколка на инфраструктурните зафати кои се реализираат во овие две населени места, каде што жителите се претежно од турска националност, а исто така ги разгледоа можностите за реализирање на уште неколку проекти кои би биле од голема важност за овие населени места и нивните граѓани.

 

Жителите од Коџалија и Аликоч ја искажаа својата благодарност до Градоначалникот Сашко Николов и општина Радовиш кој успеа да изнајдат решение и веќе се видливи работите на санација на водоводот и изградбата на новата мрежа каде што овие две населени места ќе го решат деценискиот проблем со вода за пиење.

 

Агендата за посети по населените места и средба со граѓаните на Градоначалникот Николов продолжува и во текот на наредните денови.