If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПЕНЗИОНЕРИТЕ “СПОРТИСТИ НА ГОДИНАТА” НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НИКОЛОВ
9863
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9863,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПЕНЗИОНЕРИТЕ “СПОРТИСТИ НА ГОДИНАТА” НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НИКОЛОВ

Дата

January 12, 2015

Категорија

Вести

Градоначалникот на општина Радовиш г-дин Сашко Николов денес оствари средба со пензионерите – спортисти од Здружението на пензионерите на Радовиш и Конче кои од страна на оваа здружение беа избрани за најуспешни спортисти во 2014 година.

 

Овие пензионери со приматот “Спортисти за 2014” се стекнаа преку учеството и одличните резултати кои ги постигнаа во изминатата година на спортски план со учеството на регионалните и републичките пензионерски спортски натпревари, а приматот “Спортисти на годината”  го добија Даринка Стојкова, Ѓорги Јованов и Павле Јованов.

 

На денешната средба Претседателот на Здружението Јордан Костадинов го запозна Градоначалникот Николов со престојните активности и планови кои треба да ги реализира оваа најмасовно здружение во општина Радовиш.

 

Градоначалникот Сашко Николов им ги честиташе постигнатите успеси, посакувајки им многу здравје и поголеми успеси во 2015 година.