If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОЖАРНИКАРИТЕ ОД ППЕ РАДОВИШ НАЈДОБРИ НА НАТПРЕВАРОТ ЗА СПАСУВАЊЕ ЖРТВИ ОД СООБРАЌАЈНИ НЕСРЕЌИ
7612
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7612,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОЖАРНИКАРИТЕ ОД ППЕ РАДОВИШ НАЈДОБРИ НА НАТПРЕВАРОТ ЗА СПАСУВАЊЕ ЖРТВИ ОД СООБРАЌАЈНИ НЕСРЕЌИ

Категорија

Вести

За прв пат во Република Македонија се одржа натпревар за спасување жртви од сообраќањи несреќи.
На натпреварот учествуваа 8 (осум) екипи од пожарникари-спасители од сите 8 плански региони во Македонија.

 

Југоисточниот регион учествуваше со екипа на пожарникари од ППЕ Радовиш, а заедно со пожарникари од Струмица го освоија првото место и се закитија со златни медали, второто место го освоија екипите на Куманово-Крива Паланка, а трети беа Битола-Прилеп