If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОСЕТА И СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ТОПОЛНИЦА
10942
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10942,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОСЕТА И СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ТОПОЛНИЦА

Дата

September 25, 2015

Категорија

Вести

Во рамките на Агендата за посети по месните и урбаните заедници на Градоначалникот Сашко Николов, заедно со Советкиот од ТДП Енис Омеров беше посетено населеното место Тополница и остварена средба со жителите.

 

На оваа средба беше разговарано за голем број на проблеми со кој се соочуваат овие жители, а од страна на Градоначалникот Николов им беше претставен проектот за реализација на Мултифункционалниот спортски терен и другите проекти кои треба да се реализираат во Тополница.