If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОСЕТА И СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ ОД ЈАРГУЛИЦА
10899
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10899,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОСЕТА И СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ ОД ЈАРГУЛИЦА

Дата

September 22, 2015

Категорија

Вести

Градоначалникот Сашко Николов вчера ја посети МЗ Јаргулица каде што оствари средба со граѓаните од оваа населено место, а во рамките за посети по населените места во општина Радовиш и средби со граѓаните од месните и урбаните заедници.

 

На средбата со жителите од Јаргулица, Градоначалникот Николов беше запознаен со проблемите со кој се соочуваат овие граѓание, а исто така се разговараше и за тековните инфраструктурни проекти и активности кои се реализираат во Јаргулица.

 

Градоначалникот Сашко Николов на жителите од оваа населено место им ги претстави и следните проекти кои се предвидени за Јаргулица. Агендата продолжува и денес со посета на населеното место Калаузлија.