If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОСЕТА НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ОД „ПОРАКА“
15247
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15247,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОСЕТА НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ОД „ПОРАКА“

Дата

November 23, 2018

Категорија

Вести

Денес во посета на општина Радовиш беа дел од штитениците-лицата со посебни потреби од дневниот центар „Порака“ од Радовиш.

 

Градоначалникот Герасим Конзулов имаше прием на овие штитеници и нивните родители, старатели, каде што беше разговарано за проблемите со кои се соочува овој дневен центар и тековните активности и проекти кои ги опфати овој дневен центар.

 

Општината излезе во пресрет на барањето од страна на „Порака“ за зголемување на моќноста на електричната енергија со нов приклучок од ЕВН и регулирање на греењето во овој дневен центар.

 

Корисниците од „Порака“ оваа зима ќе ја дочекат во комплетно затоплени простории.