If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОСЕТА НА ТППЕ РАДОВИШ
12312
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12312,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОСЕТА НА ТППЕ РАДОВИШ

Дата

March 01, 2017

Категорија

Вести

Денеска градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов ги посети вработените во ТППЕ-Радовиш.

 

При посетата беше разговарано за предизвиците со кои се соочуваат вработените во ТППЕ Радовиш, а исто така им беа предадени ново набавени комплетни униформи.

 

Градоначалникот Николов истакна дека за извршување на нивните работни задачи е предвидена набавка на комплетна опрема за заштита на пожарникарите, а опремувањето ќе продолжи со нова комуникациска опрема, пумпи за вода, и опрема за справување со шумски пожари.