If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРИЕМ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ТАШКОПРУ, РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА
13418
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13418,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРИЕМ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ТАШКОПРУ, РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА

Дата

December 20, 2017

Категорија

Вести

Градоначалникот Герасим Конзулов, оствари средба и прием на Градоначалникот Недрет Гулен од општина Ташкопру од Република Турција

 
Градоначалникот Гулен во изминатите денови беше присутен на повеќе средби и настани кои се организираа во општините Радовиш и Конче, а по повод 21 декември-Денот на наставата на Турски Јазик во Република Македонија.