If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРОГРАМА ЗА ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА
8421
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8421,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРОГРАМА ЗА ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА

Дата

June 29, 2014

Категорија

Вести

Делегација од општина Радовиш, присуствуваше на работен семинар за дефинирање на програмата за прекугранична соработка помеѓу Р.Македонија и Р.Грција 2014-2020 година, кој се одржа во Кукуш на 27.06.2014 година.
На семинарот беа разгледувани наредните чекори за реализација на програмата 2014-2020 година, беа спроведени активности и беше развиена дискусија за изборот на приоритетните оски и мерки кои треба да бидат опфатени во програмата. истотака се воспоставија контакти со повеке субјекти од Р.Грција заради воспоставување на идно партнерство.