If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРОДОЛЖЕНИЕ НА VI СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
14190
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14190,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРОДОЛЖЕНИЕ НА VI СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

April 25, 2018

Категорија

Вести

 Советот на општина Радовиш денес го одржа продолжението на 6 седница на која се работеше со 8 останати точки од дневниот ред.

 

На оваа продолжение од седницата беше разгледан Извештајот за состојбата во областа на јавниот ред и мир и безбедноста на сообраќајот на подрачјето на ПС Радовиш, беше разгледан Годишниот извештај на ЈП Плаваја за реализација на програмата за одржување на гробиштата во Радовиш. Исто така беа разгледани Предлог-одлуки за давање согласност на Годишниот план  за вработување во ООУ „Орце Николов“ и ООУ „Кирил и Методиј“.

 

На оваа седница исто така беа разгледани и усвоени Извештаите од работните тела на Советот на општина Радовиш.