If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАБОТЕН СОСТАНОК СО ВОЛОНТЕРИ И ПРЕТСТАВНИЦИ НА „МИРОВЕН КОРПУС“
14355
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14355,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАБОТЕН СОСТАНОК СО ВОЛОНТЕРИ И ПРЕТСТАВНИЦИ НА „МИРОВЕН КОРПУС“

Дата

May 15, 2018

Категорија

Вести

Денес во салата за состаноци на Општина Радовиш се одржа работен состанок на претставници на Општина Радовиш, претставници на образовните институции во општината и претставници на здруженија на граѓани со претставници од организацијата “Мировен Корпус“ од Соединетите Американски Држави.

На состанокот присуствуваа високи претставници и волонтери од организацијата “Мировен Корпус“ од Соединетите Американски Држави.

 

Исто така на состанокот беа презентирани можностите за аплицирање и одобрување на волонтер од организацијата “Мировен Корпус“ од Соединетите Американски Држави.