If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАБОТНА ПОСЕТА НА ОПШТИНА КОНЧЕ
14269
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14269,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАБОТНА ПОСЕТА НА ОПШТИНА КОНЧЕ

Дата

May 04, 2018

Категорија

Вести

Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов заедно со Претседателот на Советот Коле Чаракчиев денес имаа работна посета и средба во општина Конче.
На оваа средба со Градоначалникот на општина Конче Благој Илиев имаа разговори и размена на информации околу идните заеднички активности и проекти кои треба да се реализираат помеѓу овие две општини.

 

Исто така Градоначалникот Конзулов имаше чест да присуствува на прославата на патронот на централното општинско училиште Гоце Делчев од Конче каде што беше проследена академијата приредена од страна на учениците и нивните ментори.

 

Во склоп на оваа прослава исто така беше организиран и ликовен, и литературен конкурс за учениците, а исто и беше органзиран турнир во мал фудбал помеѓу основните училишта од овие две општини.

 

На крајот од страна на Директорката на ООУ Гоце Делчев беа доделени наградите и признанијата за најдобрите, како и благодарниците на соработниците и помагателите на оваа основно училиште.