If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАБОТНА СЕДНИЦА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ НА РАДОВИШ И КОНЧЕ
12892
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12892,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАБОТНА СЕДНИЦА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ НА РАДОВИШ И КОНЧЕ

Дата

September 20, 2017

Категорија

Вести

Меѓуопштинското здружение на пензионери ја одржа седмата седница на Собрание на здружението

Седницата беше одржана во просториите на ресторан „Шампион“ со почеток од 11 часот и на истата членовите на Собранието го усвоија записникот од шестата седница, по што следуваше обраќање на претседателот на здружението Јордан Костадинов, а се расправаше и по Информација за некои случувања во Здружението на пензионерите на општините Радовиш и Конче