If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАБОТНА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПЕНЗИОНЕРИ
10033
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10033,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАБОТНА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПЕНЗИОНЕРИ

Дата

March 04, 2015

Категорија

Вести

Денес беше одржана работна седница на Собранието на Здружението на пензионерите од Радовиш и Конче, со која претседаваше Претседателот Јордан Костадинов.

На оваа седница се работеше на дневен ред од повеќе точки, а исто така беше разгледана Завршната сметка за 2014 година на оваа здружение, и извештајот за финансовото работење во 2014 година.

 

Со реализираните и престојните активности и проекти на оваа Здружение, членовите на Собранието беа запознаени од страна на Претседателот Јордан Костадинов, кој исто така го поздрави присуството на Градоначалникот Сашко Николов, а од негово, и име на сите членови на Здружението на Пензионерите на Радовиш и Конче му беше искажана голема благодарност за досегашната одлична соработка и поддршка кој им ја дава, реализирајки на голем број заеднички проекти кои се од огромно значање за пензионерите од Радовиш и Конче.

 

Градоначалникот Николов посакувајки им добро здравје и безгрижни пензионерски денови на присутните и сите пензионери од Радовиш и Конче, истакна дека соработката на општина Радовиш и Здружението секогаш ќе се одржува, а заедничките проекти ќе продолжат да се реализираат и остваруват.