If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРИТЕ ОД ОПШТИНСКИТЕ УЧИЛИШТА
17268
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17268,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРИТЕ ОД ОПШТИНСКИТЕ УЧИЛИШТА

Дата

January 28, 2020

Категорија

Вести

Со цел да се реализира поддршката од општина Радовиш во сите сфери во работењето на училиштата денес Градоначалникот Герасим Конзулов имаше работна средба со директорите од општинските училишта.

 

На оваа средба беше разговарано за проблемите и активностите кои ги имаат овие училишта и помагање при спроведувањето на покрупните јавни набавки кои претстојат во оваа календарска година.