If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАДОВИШ ПРАЗНУВА, РАДОВИШ ГРАДИ …
9397
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9397,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАДОВИШ ПРАЗНУВА, РАДОВИШ ГРАДИ …

Дата

November 07, 2014

Категорија

Вести

Деновиве Радовиш празнува седумдесет години слободен живот и во чест на големиот јублеј свечено беа пуштени во употреба објекти, спомен паркови и секако гордоста на радовишани новото повеќенаменско игралиште изградено со сопствени средства на општината.

 

Игралиштето е со современ модерен дизајн и е осветлено по сите стандарди за осветлување кое овозможува спортување во вечерно време. Игралиштето кое во работа свечено го пуштија Градоначалникот Сашко Николов, Претседателот на Советот Никола Миовски и Директорката на СОУ Коста Сусинов Невенка Тадирова е едно од најмодерните од тој тип во Македонија.