If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕВИЈАЛНА КИНОЛОШКА ИЗЛОЖБА – РАДОВИШ 2014
7608
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7608,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕВИЈАЛНА КИНОЛОШКА ИЗЛОЖБА – РАДОВИШ 2014

Категорија

Вести

И оваа година Кинолошкото друштво Фамилијарис од Радовиш успешно ја организираше Ревијалната изложба на кучиња “Радовиш 2014”, каде што се продолжи со традицијата на доделување на вредни награди за трите најдобри кучиња на изложбата, а исто така беа и наградени кучињата учесници од сите раси и категории.