If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“ – НАЈДОБРА ПОМЕЃУ НАЈДОБРИТЕ
11957
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11957,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

„САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“ – НАЈДОБРА ПОМЕЃУ НАЈДОБРИТЕ

Дата

September 28, 2016

Категорија

Вести

Големо признание за манифестацијата „Самун ем татлија“ стигна од Министерството за економија прогласувајки ја за најуспешна манифестација за 2016 година, рамо до рамо со Охридското културно лето и Галичка свадба.

 

Да нема забуни, параметрите кој се земени при изборот на манифестацијата се зимаат од претходните две години, и врз основа на нив по повод светскиот ден на туризмот 27 септември министерството ја  носи  оваа одлука.

 

Оваа година манифестацијата „Самун ем татлија“ ке се одржи од 14 до 16 октомври и оваа признание преставува поттик за уште подобра организација како би се оправдала довербата но и мотив плус  што е можно повеке грагани да дојдат и да ја посетат најуспешната манифестација за 2016 година.