If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | САНИРАНИ И ОБНОВЕНИ ИГРАЧКИТЕ И УРБАНАТА ОПРЕМА ВО ДЕТСКИТЕ КАТЧИЊА
8426
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8426,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

САНИРАНИ И ОБНОВЕНИ ИГРАЧКИТЕ И УРБАНАТА ОПРЕМА ВО ДЕТСКИТЕ КАТЧИЊА

Дата

July 02, 2014

Категорија

Вести

Општина Радовиш по петти пат ги санираше и обнови играчките и урбаната опрема кои беа оштетени и искршени од несовесните граѓани низ детските паркови во Радовиш.

 

Од страна на надлежните беше истакнато дека во наредниот период ќе се воспостави засилена контрола врз овие детски катчиња и сите злонамерници кои ќе бидат забележани и затекнати како ја уништуваат и оштетуваат урбаната опрема ќе бидат максимално санкционирани и казнети.