If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СВЕЧЕНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
15146
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15146,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СВЕЧЕНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

November 05, 2018

Категорија

Вести

Денес беше одржана свечената седница на Советот на општина Радовиш, по повод 6-ти Ноември-Денот на ослободувањето на градот Радовиш.

 

Советниците на оваа седница работеа со Дневен ред од четири точки.

Свечено обраќање пред присутните имаа Претседателот на Советот Коле Чаракчиев и Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов по повод „6-ти Ноември“ – 74 години од ослободувањето на Радовиш.

 

Потоа се продолжи со одобрување на Предлог-Одлука за доделување на општинските награди и признанија по повод празникот „6-ти Ноември“ – 74 години од ослободувањето на Радовиш.

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА