If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОСТАНОК СО ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ (ЛОЗАРО-ОВОШТАРИ)
11375
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11375,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОСТАНОК СО ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ (ЛОЗАРО-ОВОШТАРИ)

Дата

March 03, 2016

Категорија

Вести

Во рамките на проектот „Управување со сливот на река Струмица“ во Радовиш, каде еден од партнерите и краен корисник на проектот е Општина Радовиш, вчера, во просториите на Советот на Општина Радовиш, со почеток во 12:00 часот се одржа работен состанок помеѓу ангажираните Експерти од страна на донаторот и земјоделците (лозаро-овоштари) од општина Радовиш.