If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО ГРАЃАНИТЕ ОД 1 и 2 УЗ РАДОВИШ
10095
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10095,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО ГРАЃАНИТЕ ОД 1 и 2 УЗ РАДОВИШ

Дата

March 10, 2015

Категорија

Вести

Градоначалникот Сашко Николов во придружба на Претседателот на Советот Никола Миовски, Директорот на ЈП Плаваја Драги Миленков како и други раководители и директори од подрачните институции ја продолжува праксата за посети по Урбаните заедници и средби со граѓаните на општина Радовиш. 

 

Вечерва во Центарот за култура во Радовиш беше одржан состанок и средба со граѓаните од Урбаните заедници 1 и 2 од Радовиш.

 

 

Целта на средбите е жителите од овие урбани заедница да ги изнесат приоритетите и проблемите со кои тие се соочуваат но исто така и да се запознаат со проектите кои општината планира да ги реализира во рамките на програмите за работа на општина Радовиш за 2015 година.
Во наредниот период Градоначалникот Николов вакви посети ќе оствари во сите урбани и месни заедници во општината.
Тие се особено значајни за непосредната комуникација на жителите со локалната самоуправа. Притоа на овој начин се создаваат и повеќе можности за спроведување на оние проекти со кои директно се подобруваат условите за живеење на сите граѓани.

 

Средбите ќе продолжат утре во Среда (11.03.2015 година.) од 18.00 часот во Центарот за култура во Радовиш со граѓаните од Урбаните заедници 3,4 и 5 од Радовиш.