If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО ГРАЃАНИТЕ ОД ЈАРГУЛИЦА И РАКЛИШ
10102
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10102,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО ГРАЃАНИТЕ ОД ЈАРГУЛИЦА И РАКЛИШ

Дата

March 12, 2015

Категорија

Вести

Вечерва се продолжи со Агендата на Градоначалникот Сашко Николов за посети и средби со граѓаните од Урбаните заедници во општина Радовиш.

 

Градоначалникот Сашко Николов заедно со Претседателот на Советот Никола Миовски, како и дел од своите соработници денес ги посетија Урбаните заедници од населените места Јаргулица и Раклиш каде што остварија средби со граѓаните.

 

Граѓаните од овие населени места од страна на Градоначалникот Николов беа запознаени со предвидените проекти кои допрва треба да се реализираат во нивните населени места во рамките на програмите за работа на општина Радовиш за 2015 година, а од нивна страна беа изнесени приоритетите и проблемите со кои тие се соочуваат.